Veliki projekt tvrtke Lorenco d.o.o. u Mandrama

Tvrtka Lorenco d.o.o. Pag izgradila je u Mandrama u Općini Kolan benzinsku postaju, trgovački centar i caffe bar. “Uložili smo puno rada i strpljenja kako bi ostvarili ovaj projekt,” rekao je Lorenco Paro, direktor tvrtke Lorenco, d.o.o. Pag. “Kao i do sada, trudit ćemo se kako bi našim kupcima omogućili bogati asortiman i povoljne cijene. Zahvaljujem bankama, nekadašnjoj Hypo banci, današnjoj Adiko banci, Zagrebačkoj banci, Kreditnoj banci i posebno gospođi Dubravki Pavičić, nekadašnjoj direktorici Hypo banke, sadašnjoj direktorici Kreditne banke, koja je prepoznala naš potencijal i viziju i koja nam je pomogla u osiguranju financijskih sredstava kako bi svoje planove pretvorili u stvarnost. Zahvaljujem i svim poslovnim partnerima i djelatnicima koji su pomogli kako bi se ovaj projekt ostvario.”
U izgradnju benzinske postaje, trgovačkog centra i caffe bara u Mandrama tvrtka Lorenco d.o.o. Pag uložila je 15 milijuna kuna. Kako je rekao Lorenco Paro, objekt će raditi cijelu godinu. Tvrtka Lorenco, d.o.o. Pag je utemeljenja 1999. godine i do zapošljavala je 95 radnika, a u novom pogonu u Mandrama otvoreno je novih dvadeset radnih mjesta. U sezoni će tvrtka Lorenco d.o.o. zapošljavati do 160 radnika i po tome je jedan od najvećih poslodavaca na otoku Pagu i u Zadarskoj županiji.
“Čast mi je da je za mojeg mandata otvoren ovakav impozantan objekt koji je vrlo značajan za Mandre,” rekao je Marin Pernjak, načelnik Općine Kolan. “Ova, prva benzinska postaja u Mandrama i trgovački centar će podići kvalitetu života žitelja našeg područja, ali i naših gostiju. Zahvaljujem tvrtki Lorenco na ovako velikom i hrabrom potezu i čestitam im na uspješno završenom projektu.”

IZVOR: Radio Pag

Uspješno ste se prijavili

Dogodila se pogreška prilikom prijave

Lorenco d.o.o. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.