Povljana bogatija za novi trgovački centar

Turistička ponuda Povljane na otoku Pagu od jučer je bogatija za novi trgovački centar »Lorenco«. Na otvorenje trgovačkog centra, koji se nalazi odmah na ulazu u ovo turističko odredište, došli su jučer mnogi, među njima i novi-stari načelnik Općine Povljana Ivo Pogorilić. Upravo njemu, među ostalima, zahvalio je jučer vlasnik trgovačkog centra Lovrenco Paro. Osim ovog centra, Paro u vlasništvu ima lanac trgovina na cijelom otoku Pagu.

– Uložili smo u ovaj centar oko osam milijuna kuna i zaposlili 20 ljudi. Centrom dominira market s prehranom, kućnim potrepštinama, mesnicom, voćem i povrćem, a u sklopu centra imamo i kafić s velikim parkingom ispred. Cijelu godinu ćemo biti otvoreni i nadam se da će ova turistička sezona biti bolja nego ovo vrijeme koje nas prati, govori Paro koji se trgovinom bavi već 42 godine. Počeo je, kaže, s devet zaposlenika, a sada ih stalno zaposlenih ima 85. U turističkoj sezoni taj se broj penje i do 150 zaposlenika.

Da je otvorenje novog trgovačkog centra veliki dobitak za Općinu Povljana potvrdio nam je jučer i povljanski načelnik Ivo Pogorilić koji je svečano otvorio centar »Lorenco«, a blagoslov mu je udijelio povljanski župnik don Ivan Babjak.

– Ovo je velika investicija za Povljanu, pogotovo je ovo odlično za turizam koji je glavna okosnica razvoja naše općine. Zahvaljujem Lovrencu i njegovoj obitelji što su prepoznali u kom pravcu kreće Povljana i što su se u ova turbulentna, krizna vremena odvažili ući u ovaj projekt koji će doprinijeti razvoju turizma i prosperitetu Povljane, kazao je Pogorilić.

IZVOR: Zadarski List

Uspješno ste se prijavili

Dogodila se pogreška prilikom prijave

Lorenco d.o.o. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.