Tvrtka Lorenco osnovana je 2002 godine, te trenutno zapošljava preko 100 stalno zaposlenih na području otoka Paga. Osnovna djelatnost je trgovina, te poslujemo na sljedećim lokacijama:

TC PAG

Trgovački centar Pag ima vlastitu pekaru, mesnicu, živežne namirnice, odjel bjele tehnike, odjel voća te ugostiteljski objekt - kafić. Također objekt ima vlastiti ograđeni parking prostor.

TC POVLJANA

Novoizgrađeni trgovački centar Lorenco u naselju Povljana nalazi se na samom ulazu u Općinu Povljana. Trgovački centar osim živežnih namirnica ima mesnicu i ugostiteljski objekt - kafić.

TC Mandre

Trgovački centar koji se sastoji od; supermarket, odjela voća, pekare i mesnice. U sklopu supermamrketa oređena je i bezninska postaja s ugostiteljskim objektom.

Pogledajte radno vrijeme poslovnica te popis ostalih poslovnica Lorenco d.o.o.

Također želimo istaknuti da se posebno ponosimo sa širinom našeg asortimana, izvrsnom logistikom u održavanjem dućana sa svježim i kvalitetnim proizvodima a posebno: voćem i povrćem, mliječnim i pekarskim proizvodima te mesom i ribom.
TRGOVINA
Posebno smo ponosni na naše trgovine. Nudimo široki spektar asortimana, ljubazno osoblje, izvrsnu logistiku i organizaciju poslovanja. Uvijek svježe, povoljno i aktualno.
MESNICA
Mesnice u kojoj možete svakodnevno naći sviježe meso i ribu po svom ukusu. Posebno se trudimo da svoj dućan održimo sviježim i kvalitetnim!Nalazimo se među 100 najboljih mesnica u hrvatskoj!
PEKARA
Sve naše trgovine opremljene su pekarnicom u kojoj možete svakodnevno pronaći sviježi kruh za Vaš stol. Posebno se trudimo da naši pekarski i mliječni proizvodi budu sviježi i kvalitetni!
BIJELA TEHNIKA
Ponosno predstavljamo u sklopu trgovine prodavaonicu širokog asortimana bijele tehnikeu kojoj svatko može pronaći nešto za svoj dom.
ELEKTRO PUNIONA
Nudimo uslugu punjenja vašeg električnog ljubimca. Imamo uslugu punjenja električnih vozila i motora. Jednostavno, povoljno i brzo!
CAFFE BAR
U sklopu trgovačkog centra možete pronaći kafić u kojem nudimo veliki izbor pića. Svi kafići imaju otvorenu i zatvorenu terasu, te prostor za pušače.

Lorenco d.o.o. trgovačko poduzeće osnovano je 2002. godine pri Trgovačkom sudu u Zadru pod registarskim brojem 110001037.
Osnovni / temeljni kapital trgovačkog poduzeća Lorenco d.o.o. iznosi 14.342.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti prilikom osnivanja

Uspješno ste se prijavili

Dogodila se pogreška prilikom prijave

Lorenco d.o.o. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.